Vem där?

Vi tog en promenad i det fina vädret och vi var inte ensamma.

Ser man på. Storfrämmande från Torekov! Biggan och Sören.

Fler som njuter av skogen. Visst är det Simon, Biggans och Sörens pojk.

Men titta, hela familjen.Tomson körde rally nerför backarna med mammas rullstol, när hon gick några meter.

Jätteroligt att ni kom! Toppen med bloggkompisar!

Grabbarna är rasande duktiga musiker och har ett eget band.” The Spacehunters”.

Lyssna på dom HÄR eller HÄR

 

 


23 Responses to Vem där?

 1. Alltid trevligt med besök, eller hur?
  Antar att din dag har varit bra.
  Själv satt jag ute en stund och läste, men det var lite småkyligt

  Ha en bra kväll

 2. Har hört dom duktiga grabbarna, när jag har besökt Biggans blogg!
  Kul att ha med vännerna på er promenad 🙂
  Kramen på dig♥

 3. Men oj vad kul att se att Du har påhälsning av Biggan och hennes familj. Hoppas det är bättre med henne nu och att hon har piggnat till. Hon såg rätt pigg ut på bilden….

 4. Ja jag lovar det är ett helt gäng med vänner både vuxna och barn,,framförallt barnen visar sin glädje när vi träffas för första gången varje år,då blir det pang på,,de vuxna är som vi inte så explosiva,vid första mötet,,men nog känner jag av värmen som finns i mottagandet.För mig räcker det med dessa 2 veckor på våren,,har ju stugan i lappland oxå..Sen gillar jag våra årstider oxå trots mitt gnäll över snö och kyla..Men va kul att fam Lindqvist var på besök i Göteborg.Haé Kram.

 5. Så kul att ni träffade Biggan och hennes familj. Inte ens vi har träffats, men vi har tänkt oss att åka dit nån gång i sommar.Vi bor ju jättenära till varandra.

  Sv: Kul att jag kunde roa dej för en gångs skull. Du brukade ju mejla så många kul saker till mej.

  Kram/Gilla

 6. visst har det varit en underbar dag!! Sol och klarblå himmel… lite blåst visst, men vi hittade lä och vin på samma ställe;)

 7. Jag är så avundsjuk… på att du fick träffa dom.Får väl ut i min skog och se om jag kan träffa på dom där…Svårt med blixtlås till vissa saker ,men till osten hade det varit perfekt! Nattikram!

 8. Å´jättekul! Säkert en trevlig stund tillsammans med hela familjen lindqvist! Härligt att solen lyste över er också! Kramiz

 9. Gomorron vännen, hoppas helgen varit bra och att det går bra hos tandis idag! Ska in igen o lyssna när chefen gått iväg, inte för att han inte tycker om musik han har själv spelat i ett rockband…. men det avslöjar ju att jag kikat på annat en liten stund… Jordgubbarna var mkt goda, inte sura. Fr Belgien. Så nu har man fyllt på vitaminförrådet lite….
  Ha en fin dag! Kram LC

 10. Härligt besök du fick 🙂

  Kollade in länken, men det var en symaskin.. det har jag (även om jag vill byta ut den i framtiden) först och främst är jag ute efter en overlocksmaskin. 🙂

  Kram

 11. vad trevlitg :)jag har också följt Biggans blogg men har hon inte slutat blogga nu?
  Sv: för över dina bilder, eller du har kanske redan gjort det nu?
  kramar

 12. tack för en helt underbar dag. så härligt att ha vänner. ni är helt underbara. en härlig tur i skogen vart det, det var riktigt skönt. massa kramar från oss allihopa //biggan