Lite får man väl tåla!

Det är det absolut nyaste ordspråk vi har i Sverige.

Lärare får kränkas och bli utsatta för lite våld, det ska dom tåla.

Twittra i någon annans namn är helt OK.  Så länge man inte ägnar sig åt förtal. Det ska man tåla.

Hur är det om någon snor mitt alias och öppnar en blogg och skriver konstigheter om mig. Det kanske jag måste tåla!

I helsike heller, Man ska inte bli kränkt av någon någonstans. Om någon öppnar ett twitterkonto i mitt namn kommer jag att känna mig kränkt, likaså om någon använder sig av mig och skapar en blogg.

Förhoppningsvis stängs falska konton av omedelbart när det upptäcks!

Det är dags för beslutande att inse att vi lever på 2000-talet och att stifta lagar utefter det.

GP    SvD   DN

 


3 Responses to Lite får man väl tåla!

  1. Det är ett uttryck som får mej att explodera. En av mina fem döttrar. 33 år idag har ända sedan förskolan blivit mobbad. Vi har på alla sätt och vis försökt få hjälp med detta. Vet inte hur många gånger vi hört just detta ”lite får hon väl tåla” både från skolledning och lärare. Usch och fy säger jag bara. Det måste bli ett stopp. Ingen ska behöva bli kränkt på något vis. Ha en skön fredagskväll vännen.
    kramen

  2. Beror alldeles på vad det är man ska tåla
    Ingen ska behöva bli kränkt, i alla fall inte på sin arbetsplats