Res med mig genom livet

Räkfrossa på Palm Leaf!

Räkor är alltid gott och när man får chansen att äta skaldjur så tar man den.

DSC_0217+

Solen har gått ner och det är dags att träna smaklökarna.

DSC_0214+

Äntligen dags att hugga i. Mästerkocken Tobbe har fixat och kokat ”insekterna” ( min sons inställning till räkor) Notera de  exklusiva servetterna. Finns numera på rulle.

DSC_0220+

Räkorna var försvinnande goda  och gänget på Palm Leaf var i högform. Det var sista kvällen med gänget för några.

DSC_0228+

Den svarta sammetsnatten vällde över oss, men stämningen var hög

DSC_0226+

Bla bla bla bla hahaha bla bla bla…

DSC_0237+

Kvällen gick mot natt, räkorna låg i våra magar och simmade och det var dags att önska trevlig hemresa och ha det så bra ni som stannar kvar och njuter av ett klimat helt utan snö och kalla vindar!