Res med mig genom livet

Dagen efter, dagen före

Vilken underbar kväll, vilken underbar träff, vilken underbar helg.

Den här helgen kommer jag att leva på mycket länge med glädje, stor glädje.

Skånskan och Stattinskan hade fixat till en träff i Höör, för oss bloggare om nu någon hade missat det.

En riktig femetta! Vi minglade, bowlade ( dikena är mina bästa vänner) åt från en buffé med mat som satt som en smäck på kvällskvisten

Jag som ibland kan vara döv när det passar mig, uppskattade verkligen uppvisningen på teckenspråk till musik. Toppen.

Lindedance fortsatte vi med sedan och fick en liten lektion i Modern Linedance. Så roligt, men jag har en hälsena som talar om för mig idag att jag inte är 25 år längre, men det struntar jag högaktningsfullt i. Den ska testas mera i just Llinedance hoppas jag. Biggans grabbar Tomsons spelade för oss. Hon kan vara stolt över sina ätteläggar! Tack för fin musik!

Sist men inte minst: Vilka underbara ”nya” vänner jag har fått! Jag visste det!

Jag säger som irländarna: Främlingar är vänner vi ännu inte känner!

PS: Bilder kommer