Res med mig genom livet

Pengar, pengar, pengar!

Vad ska jag bli när jag blir stor?

  • Fotbollsexpert på Viasat och andra kanaler kanske? Lönen är OK och pengarna samlas på banken. Hur svårt kan det vara att se en massa gubbar springa efter en boll och uttala sig om vad dom redan har gjort? Alla kan ju se med egna ögon. En sak är om experterna kan tala om vad spelarna kommer att göra! Alldeles för enkelt. Jag är överkvalificerad
  • Fotbollspelare i Norge utgår. Visserligen bra betalt, men när man sysslar med damfotboll får man nästan betala en del själv!
  • Norsk fiskeminister verkar lovande. Tredubbla sin förmögenhet och ha 28 miljoner i kassakistan. Hmmm….undrar hur det jobbet är. Visserligen upptaget, men värt ett försök. Först måste jag flytta till Norge och delta ett antal år i det politiska livet och valjobba. Jag lägger ner det eftersom det tar alldeles för lång tid!
  • Miljardär i Norge då? Låter som det är något för mig! Tänk sex miljardärer på andra sidan kölen har inga inkomster, bara utgifter och man måste ju leva även som miljardär. Det går ju inte att bara leva på sparade slantar om inga pengar rullar in!

Suck, jag får nog vara den jag är och banne mig om jag inte är lika glad för det! Jag kan njuta av varje dag utan att jaga en massa pengar!