Res med mig genom livet

Torr om läpparna?

Jag är så vansinnigt torr om läpparna, särskilt vintertid och när jag är mycket i solen ofta med munsår som följd.

När jag åkte utomlands för några år sedan var det ett extraerbjudande ombord av läppglans och jag nappade direkt av det främsta skälet att det dessutom hade solskyddsfaktor 15. Första gången jag kletade på det på läpparna fick jag enkänsla av en viss kladdighet, men allteftersom kändes allt riktigt bra.

Jag har inte haft munsår sedan dess och jag har varit supernöjd.

Nu har läppglans testats och i hälfen av dom testade fanns allergiframkallande medel. Mitt märke var inte med och på förpackningen är det minibokstäver,så jag fördärvar väl ögonen om jag ska tyda alla konstiga ämnen som finns i min lilla förpackning!

Kolla om ditt märke finns med GP, (alla allergeneroch testade märken finns hos GPDN, SvD, HD,