Ett ickeinlägg med tävling

Idag skulle jag lagt in ett inlägg från borgen i Prag, men jag håller på att hosta mig sönder och samman. Sover bara korta stunder och är uppe halva nätterna för att dricka the, varmt honungsvatten och annat blask som ska lindra eländet. Till följd av detta vaknar jag dessutom för toabesök. Kul värre.

Istället mina vänner ger jag er möjlighet att vinna ett presentkort eller vara för 400:-

Missa inte chansen att vara med i tävlingen  och vinn ett presentkort eller vara från whiteaway.se.Värde 400:- Hoppa in till tävlingen och anmäl att du vill vara med HÄR

Tävlingen avslutas 11 maj kl. 20.00 då jag kommer att dra vinnaren.

 

 


16 Responses to Ett ickeinlägg med tävling

 1. Men vännen inte kul att ha sån hosta.Var har du varit och fått den?? ……..Vi satte in bergvärme för några år sen och sänkte kostnaden för värmen rejält. Kram!

 2. Stackars dej Veiken. Tänk att inte få sova ordentligt för hosta och elände. Ja, det där med toabesök känner jag också till. För min del kan det bli upp till tre gånger om natten och då dricker jag inte mycket ändå.

  Sv: Vi fick inte så mycket regn ändå och nu börjar solen kika fram igen. Den leker tittut med oss. Kommer och går.

  Kram/Gilla

 3. Rackarns oxå,,nu ska du väl vara ”Mört o Kry som en Pigg”..
  Ja nu är jag packad o klar,Klockan ställd på 02:45,,sen 2 soliga veckor Hoppas jag.Krya på dig.Kramen.

 4. Krya på Dig. Hoppas Du blir bra snart. Längar efter Ditt praginlägg. Tävlingen är jag redan med i….

 5. Krya på dig! Hinner inte med något inlägg idag för jag ska åka till dottern i malmö. Så det får vänta lite om det jag har hänt denna veckan. Lite finns på facebook men jag har mer som jag tänker blogga om. kram

 6. Hej min vän,
  Det är verkligen jobbigt med hosta och det kan göra rejält ont till slut när man hostat mycket och länge
  och speciellt jobbigt på nätterna
  Hoppas den dumma hostan ger med sig snart
  Stor Kram till dig