Res med mig genom livet

Tiggeri

När jag gick min fina promenad genom stan igår, såg jag några tiggare sitta och hålla ut sina händer. Jag blir så illa berörd, men jag skulle aldrig ge en slant till dom.

Jag vet att det kommer folk från andra länder och åker runt i Sverige, för att sedan åka hem till sitt land när tillräckligt har samlats in. Några ensamma, i grupp eller tiggarligor! Enligt GP idag hade en lägenhet använts av 20-25 tiggare. Betald av socialtjänsten och egentligen avsedd för två personer.

En kompis till mig gick och köpte en hamburgare och gav en tiggare. Han blev så f*bannad eftersom det inte gav klirr i kassan. Jag trodde att dom var hungriga.

Jag vet att jag drar alla över en kam nu och det finns säkert undantag.

Nu ska tiggarna skickas hem och det känns bra.

Dom har ju en gång haft råd att ta sig hit……..

Förbjud tiggeri på våra gator!

Tiggeri

När jag gick min fina promenad genom stan igår, såg jag några tiggare sitta och hålla ut sina händer. Jag blir så illa berörd, men jag skulle aldrig ge en slant till dom.

Jag vet att det kommer folk från andra länder och åker runt i Sverige, för att sedan åka hem till sitt land när tillräckligt har samlats in. Några ensamma, i grupp eller tiggarligor! Enligt GP idag hade en lägenhet använts av 20-25 tiggare. Betald av socialtjänsten och egentligen avsedd för två personer.

En kompis till mig gick och köpte en hamburgare och gav en tiggare. Han blev så f*bannad eftersom det inte gav klirr i kassan. Jag trodde att dom var hungriga.

Jag vet att jag drar alla över en kam nu och det finns säkert undantag.

Nu ska tiggarna skickas hem och det känns bra.

Dom har ju en gång haft råd att ta sig hit……..

Förbjud tiggeri på våra gator!