Res med mig genom livet

Ett sketet moln…….

…….från en vulkan som man nästan inte kan stava till, ställer hela Norra Europa på marken. Flygplanen står där dom står och kommer ingen vart. Rädslan för att ytterligare en vulkan, Katla (låter som taget ur en bok av Astrid Lindgren), ska aktiveras och då lär vi få tänka om när det gäller resandet.

Just nu vet ingen när planen kan lyfta igen.  Det kan dröja länge om vindarna blåser åt ”fel” håll och om utbrottet inte mattas av .

Just nu sitter min dotter i vår vackra huvudstad, ska egentligen ner till Malmö några dagar, för att landa på Landvetter på söndag kväll. Allt annat är tydligen fullbokat. Hon får väl ta väskan under armen och börja gå…………..

Det är lite konstigt att tänka sig det här molnet, för utanför mitt fönster ser det helt klart ut och solen slösar sina strålar över oss. Det ser ut att bli en underbar vårfredag.

GP 1.   2.   3.  4.  5.  6.