Res med mig genom livet

Äntligen……

Ett aktivitetscentrum för unga ska öppna i Göteborg. Där ska ungdomar kunna förverkliga sina drömmar i så stor utsträckning som möjligt. Allt från att starta eget till en utbildning man önskar eller att få ett jobb. Det är för 16- 24 åringar  och ett projekt som ska pågå i tre år.

”Den som inte vill komma till aktivitetshuset i centrum kan välja att enbart vara med i projektet via nätet. Projektet har en facebooksida och en egen sajt där man kan få guidning online och träffa andra i samma situation. Dessutom går det att chatta med guiderna några timmar varje vardag för den som vill.” GP

Projektet som kallas UPP får pengar från Europeiska socialfonden.

Jag tycker det här verkar vara en kanongrej och jag hoppas att många unga kommer vidare i sina liv med hjälp av UPP!

Dessutom , tre år? En sån här kanongrej skulle nog behöva permanentas för jag utgår från att det slår väl ut!

TUMMEN UPP och LYCKA TILL!