Res med mig genom livet

Skrönor – fördomar och Faktakoll.

Jag upptäcker hela tiden att jag har en massa vanföreställningar och fördomar. Jag TROR att det är på ett visst sätt och det blir till en sanning för mig.

Bl.a har jag alltid sagt att jag aldrig ska sätta mig i ett Air China plan eller ett från China Airlines. Aeroflot är ett annat bolag jag hoppar över.

Idag ser jag att Air China ska utöka sin flotta med 100 plan och har i nuläget 262 plan. Jag vet för lite om bolaget, men det kanske är dags att omvärdera.

SvD har börjat med något som heter Faktakollen. Nyheter politik, bakgrunder,analyser och kommentarer. Vad är sant och vad är falskt? Där ska man få reda på hur det verkligen ligger till. Gå in och kika där. Det finns inte så många kollar ännu, men allteftersom utökas det. Bra grej tycker jag!