Res med mig genom livet

In i dimman

Dimman ligger som mjölk över träden och på en del ställen nuddar den marken. är det dags för husvagnspremiär.

Om en liten stund ska vi hjälpa goda vänner att få sin husvagn på plats inför sommarsäsongen.

Hmm…..7 grader varmt(?) och detta klibbiga, klistriga, våta kommer att ligga som vadd runt våra huvuden. Det lär inte bli bättre av att platsen ligger ca 35 meter från havet. Normalt med en fantastisk utsikt och ljumma vindar, när det är som bäst.

Jag måste göra hela dagens toabesök  FÖRE vi åker. Jag vet hur det känns att gå in på campingens toa så här års. Kallt så rumpan nästan fryser fast i ringen. Uppvämt? Icke, sa Nicke. Campare är ett härdat släkte, men för en prinsess-stjärt som min är det en vånda.

Jag återkommer gärna till mina vänner i husvagnen, men först måste det pratas om högtryck och värme från meterologgänget från SMHI!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=Rgra6ylv2Ek]