Res med mig genom livet

Det är mycket nu.

Himlen gråter i dag. Kan det bero på att vi människor ställer till det för miljön, varandra och inte minst oss själva?

Det roliga är att jag snart ska vackra till mig – igen! Vi ska ut med en 50 åring på lokal och äta gott och få lite trampad frukt i glasen.

Vi har redan bestämt vad vi ska äta.

Jag valde:

Ugnsgratinerade räkor med vitlök, champinjoner, lök och paprika, serveras med råstekt vitlökspotatis. Det låter smarrigt värre, tycker jag.

Vi är ett 20-tal mycket pratsamma arbetskompisar, så vi skrämmer väl i väg personalen på restaurangen.

Matchernas match mellan Inter och Barcelona kommer ikväll och jag är fullt medveten om att jag  missar den.  Jag önskar av hela mitt hjärta att Inter vinner  och får därmed en plats i finalen av Champion League.

Eftersom jag är käringen mot strömmen, måste jag hoppas på det italienska laget. Någon har uttalat att Inter aldrig skulle kunna vinna Champion League, därför hoppas jag att det håller ända fram för INTER från Milano.