Res med mig genom livet

Avatar och Big Miss J.

Big miss J vaknade tidigt idag. Nåja, tidigt. Hon är ju tonåring……

Idag skulle vi luncha på stan och sedan gå till Bergakungen för att se AVATAR i 3D.

Vi hade fläskfilé med bearnaisesås i magen när vi intog våra platser.

Det var lite tidigt, men platserna var bra och vi måste ju prova våra 3D glasögon. Tjusigt värre, tyckte vi. Big Miss J, demonstrerar hur bra brillorna klär henne.

Var nu tysta det börjar!

Jag vet inte riktigt vad jag hade förväntat mig, men 3D är en riktig höjdare.  Filmen, som jag inte trodde skulle vara i min smak, tog andan ur mig. Nästan tre timmar var som en viskning i natten. Vackert animerat och en historia som pekar på hur den civiliserade världen bär sig åt så fort det finns möjligheter att lägga vantarna på pengar. Hur många olika urinvånare har fått stryka på foten när den vite mannen har kommit?

Filmen får  8 av 10 prickar av mig!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=cRdxXPV9GNQ]

Titta på traliern om ni har lust!