Res med mig genom livet

Tiden går

Misstänkt begravningskartell? Tre begravningsbyråer i Värmland har exakt samma priser på sina tjänster.

Jag kan tänka mig att dom inte är speciellt låga heller.

Jag har länge retat mig på priserna på vad en begravning kostar.

Enligt dom anställda, som talar med respektfulla röster, behövs det och det och det, för att begravning ska bli en fin högtid. Begravningsbyråfolket  möter människor i sorg som inte alltid tänker efter vad slutsumman kommer att bli. När man får en offert kan man inte med att ändra sig om man en gång tackat ja till en massa extratjänster.

Dom gamla egyperna fick med sig sina skatter i sin grav. Nu för tiden öser vi pengar över begravningsbyråerna i stället.

I sanningens namn ska sägas att en del lågprisbyråer har dykt upp. Varför bojkottas inte dom dyra byråerna?

Jag själv vill bli begravd så billigt det någonsin går. Dyra begravningar är bara ett spel för galleriet och är till för att imponera på dom levande!

Skänk pengar till cancerfonden eller andra hjälporganisationer istället.