Res med mig genom livet

Hur är det möjligt?

Kinas mjölk är på tapeten igen. Melamin, en kemikalie som idioter till affärsmän blandade  i mjölkpulver fick  till följd att flera spädbarn dog, har hittats igen. Ett parti om 25000 ton mjölkpulver…….Det är många liter färdig  mjölk klar att förgifta igen. 

Myndigheterna påstår att det är av den gamla sorten som inte blivit förstörd sedan 2008. 

Hur tänker man, när man blandar gifter i föda, endast för att dryga ut och tjäna pengar?  Det har hänt flera gånger i just Kina. Hoppas verkligen att alla andra avhåller sig från sådana dumheter. Det kommer tillbaka som en bumerang och man får inte sålt något alls!

Jag köper numer aldrig matvaror som kommer från Kina. Det blir lite tryggare att äta då känns det som. Jag är fullt medveten om att jag ändå får i mig en massa gifter och skit, men dom minimeras, tror jag!