Res med mig genom livet

Turister och regn

Turisterna strömmar till Sverige och Stockholm. Rekord spås!  Jag gillar vår vackra huvudstad, så det är inte så konstigt!  Härligt! Jag ser att Göteborg också har massor av turister och det är kul när människor  kommer och att dom vill komma. Har vi tur kommer dom dessutom tillbaka!

Vi har i Sverige så mycket att visa upp och vara stolta över, det är dubbelt kul när andra också upptäcker det!

Vi har en medspelare, kanske motspelare, som kan fördärva alltihop!

Makthavaren över vädret!

Just nu håller Sverige på att kantra med regn, regn och mera regn! Hela ostsidan verkar snart simma under vatten och mer ska komma! Värmen har dessutom svikit!

Om jag vistades ett par dagar i den svenska sommarens sämsta väder, undrar jag om jag ville komma tillbaka eller rekommendera andra att åka hit!