Res med mig genom livet

Hälsa för hela slanten

  • Nu får man reda på att feta ungdomar riskerar för tidig tandlossning!  Det beror på att fetman lättare ger inflammmationer, med följd av att  tandfickorna kan bli för djupaoch inte på dålig tandhygien, . Det kanske är dags att belägga skräpmat med en mycket hög skatt och sänka skatten på frukt och grönsaker! Chips, läsk, godis och annat kan bli dubbelt så dyrt – minst! Då kanske befolkningen äter hälften så mycket? Önsketänkande? Troligen, men det är ju en prioriteringssak!
  • En annan del av befolkningen äter kosttillskott i parti och minut i förebyggande syfte för  att hålla sig frisk och alert, men nu varnas för att giftigt silver ( om man får i sig för mycket) finns i den här sortens preparat, trots att det enligt EU är förbjudet! Allt för att tjäna pengar – för det finns väl ingen annan anledning?
  • När man sedan väl är sjuk och man står med sitt recept på Apoteket, vet man inte vilket apotek man står i. Jag har inte den blekaste aning om vad ”mitt” apotek heter, nu när det är privatiserat! Det är en massa nya namn och jag struntar fullkomligt i vad det heter, bara dom har den medicin jag behöver till ett pris som inte är dyrare än någon annanstans!