Res med mig genom livet

Starka reaktioner

  • Fredspriset är alltid omdiskuterat och omstritt, men i år verkar man ha träffat rätt! Jag kan och vet i stort sett ingenting om årets pristagare, men Kinas starka reaktion på det politiska planet övertygar mig om att valet av person är helt riktigt. Man har trampat på en del ömma tår och Kina kanske kan börja förstå vad mänskliga rättigheter är.
  • Costa Rica har drabbats av en jordbävning nära San José, som är huvudstaden. Costa Rica är ett land ungefär lika stort som Småland jag älskar det landet efter en rundresa jag gjorde där för några år sedan. Bloggkompisen Ama De Casa,befinner sig i Arenalområdet just nu och ska titta på den mäktiga vulkanen bl.a. Jag utgår ifrån att skalvet inte berörde henne så mycket för det var ”bara”  5.9 på Richterskalan.

San José från ett Hotellfönster