Res med mig genom livet

Skyll på generna!

Tack för den här forskningen!

18 nya fetmagener har hittats och nu är det 32 stycken som påverkar vår vikt. Det skiljer ungefär 8 kg mellan  den som har flest och den som har minst antal av dom här små otäckingarna. Hmmm… jag undrar hur många fetmagener jag bär på.

Jag skulle kanske varit 8 kg lättare om jag hade haft minimum av den uppsättningen.

Min uppfattning har alltid varit att det är maten som gjort mig överviktig och inget annat! Nu har man dessutom en massa gener att slåss emot!.

Den goda maten åt vi i en restaurang på Rhodos. Ett lite varmare ställe än här uppe i den kalla nord, men den globala uppvärmningen kommer troligen att föra med sig sjukdomar här uppe, som bara har funnits i ”varmaländerna” tidigare. Insekter och annat som sprider virus och bakterier kommer att knacka på vår dörr, med sjukdomar som följd. Jag hoppas att vi kan hejda uppvärmningen och därmed en del av dom katastrofer, liknande dom somvi har haft runt om i världen dom senaste åren.

Det är inte lätt att vara människa!