Res med mig genom livet

Välkommen till Göteborg!

Tomas Ledin ska till Göteborg och Rondo i höst, med sin första krogshow. Det är garanti på att jag går dit och tittar en av kvällarna!

Han har gett mig ett minne som jag vårdar ömt!

En kväll i Båstad och Tomas Ledin har konsert i tennisstadion där. Vi hade inga biljetter och bestämde oss för att gå på ”sniken” dvs gratislyssna. Vi köpte en räkmacka, tog med oss lite att dricka och placerade oss på en filt utanför stadion, direkt på stranden.

Kvällen var varm ca   25 grader och solen gick ner i havet medan Tomas sjöng Sommaren är kort. Vi var absolut inte ensamma där. 100 tals människor hade kommit på samma idé  som vi. När det var nästan mörkt, hade dom flesta tänt massor av vämeljus och placerat i tomma pizzakartonger, som fyllts med sand från stranden.

Det var som en stjärnhimmel, fast på marken….

Jag tror vi hade en finare kväll än dom som betalt dyra pengar. Dessutom hörde vi alldeles utmärkt!

[youtube=http://www.youtube.com/watch?v=UOtOy-Y5inM]