Res med mig genom livet

Vi har flyttat…..

….. till förkylningslandet, avdelning :

Feber, hosta och snuva.

Vi checkade in förrgår kväll samtidigt, gubben och jag.

Den här är just nu den trygga punkten i mitt liv. När jag reser mig ur sängen är det närmsta vägen till TV-rummet. Vad jag ska där och göra, förstår jag inte, för jag tittar ändå inte.

En bamyl slinker ner med jämna mellanrum  och efter en stund känns livet rätt skönt ändå. Det är då jag tar tag i boken jag precis har börjat läsa och har jag tur, så går  orden in i min lite omtöcknade hjärna.

Den här kompisen följer mig som en knähund vart jag går. Kranen mitt i fejan håller inte tätt en sekund. Det måste vara en packning som har släppt helt och hållet! Det är rena Niagarafallet och huden under näsan börjar anta en rosaröd ton, som beror på en förkylning och inget annat.

Det här förkylningslandet är inget roligt ställe – jag vill checka ut, NU!