Res med mig genom livet

London går tvärbort

En av dom storstäder jag absolut skulle undvika och inte åka till just nu, även om jag fick resan gratis är LONDON!

England rustar för bröllop i den kungliga familjen. Prins William ska ”få” sin Kate och engelsmännen är fullkomligt tokiga i sin rojalistyra.  London kommer att explodera i hyllningar och människor från alla hörn kommer att vara på plats på fredag när vigseln sker. Redan nu samlas folk  utanför Westminster Abbey för att kanske få se en glimt av brudparet. Terry, 76, ligger redan på plats och andra har börjat sätta upp tält!

Dessutom har man börjat titta på en lämplig fru  till lillebror Harry. Engelsmännen vill att han ska gifta sig med Lady GAGA. Har hon en enda fungerande hjärncell hoppas jag för hennes egen skull att hon springer långt bort från allt vad engelska prinsar heter.

Det engelska kungahuset är inte lätt att vara ingift i! Dom lever nog inte på 2000-talet….. inte att tänka på med drottning Elizabeth i spetsen.