Res med mig genom livet

Tävla med Hebbe

HEBBE  städar och vi kan vinna:

Brightman är känd för sin mycket rena och omfångsrika röst. En del fans kallar henne Angel of music, namnet på en sång i musikalen The Phantom of the Opera, där hon spelade Christine Daaé (sångtiteln syftar dock egentligen mer på Fantomen). Hon brukar ofta göra covers på berömda låtar, men i en egen stil. Brightman utmanar sig själv med nya teman för varje album. Hon förändrar sin image till varje soloalbum och har ett väldigt brett register där hon sjunger allt från klassiskt och opera till rock, pop och new age, med mera.Skivan som lottas ut är den till höger. Sarah Brightman in Concert.     Medverkar gör Andrea Boccelli i den underbara melodin,, 

klicka på titeln,njut Time to say goodbye.

Som vanligt gäller att ni länkar till detta inlägg i er blogg,,samt sänder en kommentar rill mig att ni vill delta.

Lycka till.

Avslutning/Dragning kommer att äga rum den 29 Maj (Mors dag)