Res med mig genom livet

Hoppsan – spel under täcket?

Alliansen har i ett fall tagit kontakt med Sverigedemokraterna i en fråga i riksdagen. Tony Wiklander (SD) ombads hålla tyst om samtalen. Enligt SD:s partisekreterare har båda blocken ”öppnat upp för samtal”. Regeringen anklagar i sin tur de rödgröna för att anpassa sina förslag för att få stöd av SD. (DN)

Jag tyckte mig höra i valrörelsen att varken Alliansen eller de Rödgröna ville ha ett samarbete med SD och nu ryktas det om att det spelas lite sådär under täcket. Ord står mot ord, men är det rök utan eld?

SD är demokratiskt valda, så dom röstar enligt sina uppfattningar och när det går mot Alliansen blir det ett himla liv. Det var någon som hade räknat ut att SD stöder det blå blocket i många fler frågor än dom stöder oppositionens.

GP  SvD  Aftonbladet  Expressen  DN