Res med mig genom livet

Lägg ner SAAB!

Saabs deadline går ut idag och 800 underleverantörer ska helst gå med på att få 10% av vad bilföretaget är skyldiga och resten 90% i höst. Leende Müller talar vitt och brett om hur mycket pengar kineserna redan har betalat och ska betala. Ta av dom pengarna då och se till att produktionen kommer igång – annars LÄGG NER SAAB!

Det finns pengar att släppa ner i Müllers egen kista, det kallas visst bonus!

Underleverantörerna ska också leva och att bara få 10% av vad Saab är skyldig för levererade varor är ett hån för alla som jobbar där.

Satsa i stället på annat i Trollhättan och ”hatta” inte fram och tillbaka. Bilbyggarna har redan slitits mellan hopp och förtvivlan i många år….att dom orkar!

Släpp kreativiteten fri till alternativa lösningar i Trollhättan.

Inget lär ju hända så länge Saab  står stilla i väntan på något – vadå?

PS: Vadå – blev besked dagen före Midsommarafton att inga löner kan betalas ut – det saknas pengar för arbetarna…….. undrar hur mycket Müller plockar ut i egen ficka…. LÄGG NER SAAB NU, innan ännu större skada sker för dom anställda och underleverantörer…….