Res med mig genom livet

I en annan del av Göteborg

Jag ser bilder och läser om skyfallet som kom igår och fortsätter idag. Jag bor också i Göteborg och visst har det regnat en hel del, men det mesta verkar ha ramlat ner i dom västra  och södra delarna.

Där jag bor finns det inte tecken på översvämningar – än. Jag har varit ute och klafsat på gräsmattan och det är vått, men inte på något vis geggigt och inte ligger det några vattensamlingar där heller.

Regnet fortsätter, men i lugn takt och ska väl upphöra framåt eftermiddagen om SMHI har rätt.

Lokalradion lär också vara utslagen på grund av regnet – synd, för det är ”min” kanal.

PS. Nu försöker en svag sol sticka fram och sprida lite värme och ljus över oss i en annan del av Göteborg.( kl. 9.30)

 

Expressen  2

DN

SvD

GP  2

BT

AB