Res med mig genom livet

Ett apanage till….

Självklart ställer jag mig i kön, med mitt vackraste leende och önskar  Victoria och Daniel GRATTIS och lycka till , precis som jag gör till alla som går i väntans tider på en liten bebis och en  ny världsmedborgare.

Den nya lilla prinsen eller prinsessan  ska komma i mars…. då vet vi att midsommarhelgen tillbringades mellan de kungliga lakanen 🙂

Den blå-gula fanan vajar mest idag!

Det här är en nyhet som kablas ut över hela världen – är alla verkligen intresserade av att lilla Sverige ska få en ny prinsessa eller prins?

SvT

BT

SvD

DN

Expressen

GP

Ab

HD

Ett apanage till….

Självklart ställer jag mig i kön, med mitt vackraste leende och önskar  Victoria och Daniel GRATTIS och lycka till , precis som jag gör till alla som går i väntans tider på en liten bebis och en  ny världsmedborgare.

Den nya lilla prinsen eller prinsessan  ska komma i mars…. då vet vi att midsommarhelgen tillbringades mellan de kungliga lakanen 🙂

Den blå-gula fanan vajar mest idag!

Det här är en nyhet som kablas ut över hela världen – är alla verkligen intresserade av att lilla Sverige ska få en ny prinsessa eller prins?

SvT

BT

SvD

DN

Expressen

GP

Ab

HD