Res med mig genom livet

Fredagsnöje..

Det senaste fredagsnöjet i Östersund är att slå sönder många fönsterrutor som möjligt i en skola.

Några lyckades slå sönder 180 rutor i en skola i går. Bra jobbat, nu ska alla rutor ersättas av nya och det kommer att kosta många sköna kronor av skattebetalarnas pengar som kunde använts på ett helt annat sätt.

Den/Dom som har gjort det här kanske blir sjuka en gång och kanske det saknas pengar som bokstavligt talat slagits söner. Mormor och morfar, farmor och farfar kanske inte kan få den äldreomsorg dom har rätt till bara för att idioter ”roar” sig med meningslös förstörelse.

Det gäller att prioritera och vandalism finns inte ens på skalan över prioriteringar.

Myran skulle aldrig göra en fluga förnär. Hon har fullt upp med annat. Några skulle lära sig av den lilla myran och hålla sig till sitt!