Res med mig genom livet

Det blev ett ja för Saab……..

Jag blev otroligt förvånad när jag alldeles nyss fick reda på att Hovrätten säger JA till en rekonstruktion av Saab. Müller verka ha evigt liv och Saab kan köra vidare en tid till när man fått rekonstruktion för andra gången Hur länge, det står skrivet i stjärnorna och Herr Victor Müller kan andas ut i trygg förvissning om att ytterkligare skattekronor hittar ner i hans ficka.

Nu spirar väl optimismen i Trollhättan igen och alla som varit utan lön länge kan få ut  sina löner, via lönegarantin.

Jag hoppas verkligen att alla som arbetar där kan få lugn och ro ett tag till och slipper alla slitningar och ekonomiska bekymmer.

Dagens besked innebär att Saab är skyddat från konkurs under rekonstruktionsperioden, som bestäms tre månader i taget och högst ett år.

Nu gäller det att folk så småningom börjar köpa Saab, men det kommer ingen sådan bil i mitt hus!