Res med mig genom livet

Fototriss : Tema Röd

    Veckans fototriss är också en tävling där du kan vinna presentkort från CoolStuff

 

Min fotortiss  ser ut så här:

Jag startar med ett glas rött så jag får in resten av bilderna.

Den här enorma elefanthanen lever i Samburu, Kenya. Han såg rött när vi kom med jeepen. Han var där först och vaktade vägen så att vi inte kunde komma förbi. Varje gång vi försökte rulla fram, tog han ett steg mot oss.  Efter ca 20 minuter fick vi chansen att slinka förbi, men han var fortfarande på sin vakt och tog ett par snabba steg efter oss. De var för 10 dagar sedan och jag har nog inte svalt hjärtat ännu 😉

Om du är uppmärksam kan du se att elefanten är röd och det beror på den röda jorden han sprutar på sig och rullar sig i varje dag.

Veikens lilla röda är snart slut och då måste jag skaffa en ny i samma färg. Lätt att hitta när jag inte vet var den finns.

 

 

 

De här är min triss på veckans tema RÖD.

Vill du se andra trissar kan du gå in HÄR