Res med mig genom livet

Fototriss: Tema 3

Säsongsavslutning med restävling!

Nu kära Fototrissare är det dags att runda av det här trissåret och det gör vi med en tävling tillsammans med Solresor. Men tävlingen har dessutom fått en extra guldkant eftersom ALLA som kommer till final kommer att belönas med en fotobok!

TÄVLINGSTEMAT
…är TRE. I morgon när tävlingen startar är det ju tredje advent och tre är ju dessutom alltid den magiska siffran här i Fototriss, så jag tyckte att det blir ett bra avslutande tävlingstema. Hur ska du visualisera siffran 3 med tre bilder? Var med och tävla!

TÄVLINGEN
En lycklig vinnare kommer att vinna förstapriset som är ett resepresentkort från Solresor, värde 3.000 kr, och alla åtta som kommer till final vinner dessutom en fotobok. För att vara med och tävla ska du göra en sak, förutom att lägga upp dina tre bilder på temat så klart, och det är att välja en favorit bland Solresors vinterresmål nedan och länka till det. De åtta resmålen är:

Gran Canaria
Teneriffa
Lanzarote
Fuerteventura
Dubai
Oman
Hurghada
Sharm el Sheik

Mitt favorit resmål är Oman

———————————————————————————————————————–

Min triss på temat 3 är:

Alla goda ting är 3:

1. Någonstans att bo.

2. Mat på bordet

3. Någon att älska.

Det här är min triss på 3  ”Alla goda ting är tre”, fler trissar hittar du HÄR

OBS: Alla bilder är klickbara om du vill se dom i större format.