Res med mig genom livet

Stora Bröst

28 maj 2010 skrev jag det här i min blogg:

”Kvinnoidealen växlar med åren som allt annat, brösten inte undantagna. I många år har unga tjejer lagt in diverse implantat för dyra pengar och känner sig genast finare.

Bullshit, inte blir dom finare för det, men det är deras ensak. Vad som inte blir deras ensak i framtiden är när åren har gått och implantaten kanske ställer till med en massa elände och dom då äldre kvinnorna måste söka sjukvård, för olika sjukdomar orsakade av implantaten.

Kostnad som då uppstår är för mig en självklarhet att vederbörande ska stå för helt själv och inte belasta sjukvården med. Jag tror nämligen att det är en gigantisk tickande kostnadsbomb för sjukvården annars!”

Nu har tiden redan  kommit ifatt, låt vara att implantaten har varit  av dåligt material, men det här gör man frivilligt med sin unga kropp och ska då, enligt mig, stå för dom kostnader som uppstår vid bekymmer  i samband med bröstimplantaten.

Ingen fara med implantaten låter det, men är det bara för att lugna tjejer med fejkade bröst?

Det som ger sig in i leken, den får leken tåla!