Res med mig genom livet

Lite smått och gott

  • Fortfarande  är det en massa plusgrader ute och jag njuter faktiskt av att slippa kylan. Det finns fler som gillar värmen och det är råttorna. Dom kommer upp ur kloakerna kommer att föröka sig och kilar in i husen om man låter ytterdörren stå öppen. Det gillar jag inte, Har absolut inget till övers för djur ur råttfamiljen.
  • Tillhör du den del av befolkningen som har djupfrusta bär (köpta) i frysen omutifallatt? Jag har haft det många gånger och det är så gott att ta några på flingorna till frukost. I Danmark har folk blivit sjuka och nu ska man koka bären. Det gillar jag inte – kokta bär blir en slemmig massa och då utgår det, om jag inte ska göra kräm eller paj förstås.
  • Kanske bra att låta bli dom söta bären för tändernas skull. Det är dyrast i Örebro att gå till tandläkaren och det är ingen liten skillnad på vad det kostar. Billigast är Halland. Jag bor nära Halland, kan det hjälpa, men jag tycker det är röveri varje gång jag har suttit och gapat i stolen. Det blir stora  hål i plånboken när hålen i tänderna är lagade.