Res med mig genom livet

Fototriss: Schlager, Glitter & Glamour

Välkommen – nu startar Fototriss schlagertävling! I samarbete med Svenska Spel har Fototriss ett kanonfint Melodifestivalpaket att tävla ut den här veckan och dessutom har jag en kul bonus till alla åtta som tar sig till final – vad kan väl passa bättre än en Trisslott som vinst i Fototriss? 🙂

TEMAT…
… är SCHLAGER, GLITTER & GLAMOUR. Ett tredelat tema som erbjuder flera möjligheter, låt era bilder respresentera alla tre orden eller välj något av dem.

TÄVLINGEN
Tävlingen pågår fram till tisdag klockan 19.00. (Du kan dock vara med utom tävlan hela veckan som vanligt) För att delta i tävlingen ska du länka till Svenska Spels Bingosida: https://svenskaspel.se/?pageid=/bingo från ditt Fototrissinlägg. Då har du chansen att bli en av de åtta finalister jag kommer välja ut och vinnaren utses sedan genom en omröstning.

1:a pris    Melodifestivalpaket
Två biljetter till finalen av Melodifestivalen 2012 i Globen den 10 mars, övernattning i dubbelrum på Clarion Stockholm, och innan finalen får man dessutom njuta av ett event med trerätters middag på hotellet. (Resa till Stockholm ingår ej.)

Bonuspris till alla åtta finalister: en Trisslott!

……………………………………………………………………

Jag har hittat tre bilder och dom får representera alla tre nyckelorden den här veckan:

Glitter och glamour i ett kryssningsfartyg, Voyager of the Seas.

Schlager med både glitter och glamour.

Schlager från andra länder. Samtliga bilder är från kryssningsbåten och föreställningar där.

Det är mitt bidrag till trissen den här veckan och fler hittar du HÄR

Svenska spel hittar du HÄR