Res med mig genom livet

Fototriss: Tema, Lugn & Ro.

Dagens trisstema Lugn&Ro passar mig perfekt. För bara några timmar sedan kom jag hem från en resa till Norra Cypern, alltså den turkcypriotiska delen. Turistmassorna har inte hittat dit än. Det är mest britter som finns där, men det är nog en början på något stort för folk som söker lugna och vackra turistmål.

Min triss på temat ser ut  så här:

Tidig morgon och alldeles stilla. Jag smyger sakta och tyst så de andra inte ska vakna. Redan 24 grader och jag vet hur kallt det är hemma i Sverige.

Jag tar ett steg ut på altanen och njuter av allt det vackra, medan världen håller på att vakna. Det är så stilla inombords och jag är fullt upptagen med att ”bara vara”

Hela dagen är vi upptagna med att upptäcka Norra Cypern, men när kvällen kommer och dagen lägger sig till ro, sitter vi på altanen och njuter av vackra solnedgångar – olika varje kväll!

Så rofyllt, så skönt, en balsam för själen.

Fler trissar på temat hittar ni HÄR