Res med mig genom livet

Säker resa

Vi reser som aldrig förr och det finns massor av flygbolag att välja mellan.  Själv tycker jag det känns skönt om jag vet att det är ett bolag som är med på ”säkra listan”

Topprankade är:

Jag har åkt med många av de säkra bolagen, men Turkish Airlines som har Istanbul som hemmabana, kommer jag att undvika i framtiden. Maken till kaotisk flygplats har jag aldrig sett. Inget stämmer när man kommer dit och man ändrar gatenummer hela tiden, så det gäller att hänga med så man inte missar sitt flyg!

Maten ombord är helt OK, men det gäller att sitta på rätt bänkrad så att den rätt man vill ha inte är slut, vilket händer allt som oftast.

Det finns flygplan jag aldrig skulle sätta min fot i. Vilka de bolag är, håller jag för mig själv. Det kan räcka med att dom finns österut. Ett bolag börjar med A och slutar på T.

GP