Res med mig genom livet

Ryssar på semester.

Jag har många gånger stött på ryska turister när vi varit utomlands och det är likadant varje gång!

Dom bär sig åt på ett sätt jag aldrig tidigare har sett!

  • Dom är fullständigt bottenlösa när det gäller alkohol ( i Bodrum var det lite bättre)
  • Gapar och skriker på sitt lands tungomål, fast ingen begriper vad dom säger. Nu senast passade inte rummet för en mamma. Hon slängde sitt barn till personalen bakom portierdisken, medan hon talade om vad hon ville. Alla såg ut som fågelholkar i ansiktet. När hon var färdig, kom nästa och lät som en mistlur.
  • Kö, vad är det? Ryssarna vet det inte!
  • Vi var på ett all inclusive hotell, vilket innebär att allt är gratis. Ryssarna stjäl som korpar. Dom kan inte få nog. Vid varje måltid hade damerna och herrarna med sig väskor som ställdes mellan benen och fylldes med mat.
  • Vid eftermiddagsfikat hade man med sig plastpåsar, 3l, satte en plasttallrik i botten och fyllde sedan på med kakor. Det gällde att snabba sig om man ville ha något!

Babushkorna är inte nådiga vill jag lova. Min dotter har en fjäril  tatuerad mellan brösten. En rysk man stirrade på henne och fjärilen när hon var på väg ner till havet.  Han gör nog inte om det i brådrasket, för han fick en rejäl örfil av sin babushka.

Full show hela tiden och den var gratis!