Res med mig genom livet

Premiär på Villa Säfvehöjd

I går var vi på Nordic Guitar Club och lyssnade på en massa duktiga musiker. För första gången i Villa Säfvehöjd och i en liten lokal med mycket folk. Nästa gång har det utlovats en större lokal!

Jag satt dåligt till och hade bara lilla kameran med GRRRR……, men det här bandet började. Om jag inte tar fel hette dom Guitar 60 och är från Karlstad. Dom rev loss ordentligt tills det blev paus.

Nåja paus och paus. Douglas Möller samlade snabbt i hop några stycken och blev snabbt ”De tre vise männen” WOW! Vilken paus, det satt som en smäck. För er som inte vet vem Douglas Möller är, kan jag berätta att han har spelat med The  Spotnics och är nu med i Flamingokvintetten. Den killen kan både spela och sjunga så det svartnar!

Roger Paulsson tog vid efter de tre vise männen och den gossen har en klang i gitarren som många måste vara avundsjuka på.

Fullt ös i 2,5 timmar med rock från den gamla goda tiden. 60-talet alltså.

Det finns faktiskt ett minus den här kvällen:

Folk som samtalar högt och hela tiden. Tyvärr blir det störande när dom försöker överrösta musiken. Viktiga samtal bör föras utanför eller vänta till det är slut!

Summering:

Jag gick hem på små moln efter all skön och medryckande musik! Nästa träff är 5 november och då spelar Papa O och The Spacehunters

 

Efter den här kvällen tar jag en Bloggpaus!