Res med mig genom livet

Bingo!

Jag minns  när det började med bingospel. Vi gick till en lokal där det satt en massa människor med konstiga brickor framför sig. En person satt och ropade upp nummer och hela tiden satt man och hoppades på att rätt nummer ropades upp. Hade man en himla tur fick man full bricka och kunde skrika bingo rakt ut.

Jag vann en gungstol en gång och den är helt slut nu. Jätteroligt!

Näst bäst var att sitta bredvid någon som vann och få en sidovinst. 1 kg kaffe eller liknande.

Efter några år kom Loket med buller och bång in i våra vardagsrum och halva svenska folket köpte brickor och satt hemma med andan i halsen.

Det programmet har, enligt mig, överlevt sig själv och nu är det andra kanaler som gäller.

Jackpotjoy är en bingosida som  finns på nätet och där kan man i lugn och ro spela bingo om man så vill.

Jag har själv inte testat att spela på nätet, men man ska aldrig säga aldrig. Kanske kommer jag någon gång att pröva lyckan med bingospel  online.