Res med mig genom livet

Vem har det lätt?

SAS har det inte lätt just nu. Ekonomiska svårigheter och nya avtal som är mycket sämre än de gamla.

Nu har ett SAS- plan kanat av landningasbanan i Köpenhamn. Ingen större skada, men det är som ett tecken i skyn!  SAS har varit utanför banan ett tag, men det kanske vänder med alla besparingar som är gjorda….. det kanske kommer mera?

GP  SvD

Handlarna har det inte heller lätt! Det blir nog inget shoppingrekord i år – folk kan hellre tänka sig att ge pengar till välgörenhet! Applåder för det svenska folket! Det finns mycket viktigare saker än shopping! Jag har hellre en fantastisk jul med nära och kära helt utan en massa dyra julklappar!

GP

Polisen har det inte heller lätt! En massa läckor inom de egna leden, som varnar kriminella inför tillslag och liknande.  Om man agerar på det sättet som polis, har man defínitivt valt helt fel yrke! Poliser ska minimera brott – inte uppmuntra det. Får aspiranterna inte lära sig det på polishögskolan?

GP  SR    SvD

Killen som anmälde en cannabisodling har det inte heller lätt! Det blev en bumerangeffekt. Ingen odling hittades och själv blev han misstänkt för narkotikabrott! Det är nog inte så lämpligt att vara hög och sedan anmäla andra för narkotikabrott! Där hade nog alla hjärnceller tagit semester och gått in i coma samtidigt!

GP