Res med mig genom livet

Elden som förgör

Nu börjar det närma sig jul och massor av levande ljus tänds för att mysa till det i den mörkaste av alla årstider. Tyvärr, glöms ljusen ibland bort, man går hemifrån och då kan katastrofen vara ett faktum. En eldsvåda ligger då inte långt borta.

Glöm inte att släcka ljusen när du går ut!

En helt annan eldsvåda var den i Bergsjön, Göteborg, i natt då hundratalet  personer fick evakueras efter att ett parkeringsgarage eldhärjades och massor av rök vällde in i olika trappuppgångar.  Efter ett tag kunde man återvända till en del lägenheter, men några verkar vara så skadade av rök att det inte går att vistas där.

Strömmen gick också under kvällen och det var becksvart i huset. Inte lätt att hitta ut i rök och mörker.

Jag kan tänka mig att massor av bilar blev som utbrända skelett i branden och nu gäller det att ta reda på orsaken till eländet! Hoppas inte att det var någon/några som tände på i ett fruktansvärt idiotiskt påhitt!

Uppdatering:

Utredning om misstänkt mordbrand pågår! Inte ett dugg förvånad, men hur står det till i skallen på folk som tänder på????

GP   GP   SvD GP