Res med mig genom livet

Finns det några svar?

Idag kan man på GP chatta med Västtrafiks chefer och ställa frågor till dom. Klockan 0900 sitter dom där och svarar på frågor. Har du något du undrar över, tveka inte att fråga. Anneli Hultén* tar vid klockan 14.00 och jag har skickat en lång fråga till henne angående trängselskatten. Undrar om hon svarar på den.

Det som lever får se.

Återkommer om hur det gick!

*Anneli Maria Hulthén, född Hultén den 27 juli 1960 i Olskroken i Göteborg, är en svensk socialdemokratisk politiker som 1986 valdes in i riksdagen. Hulthén var där suppleant i trafikutskottet, utrikesutskottet,

konstitutionsutskottet, jordbruksutskottet och näringsutskottet fram till 1996. Hon var ledamot av Europaparlamentet 1995-2002.

Hulthén är kommunalråd i Göteborg. Den 17 november 2008 valdes hon till ny ordförande i kommunstyrelsen efter Göran Johansson och tillträdde sitt uppdrag 13 januari 2009.Hon är styrelseledamot för Sveriges Kommuner och Landsting och har varit ordförande i Trafiknämnden i Göteborg. Wikipedia