Res med mig genom livet

Fototriss: Tema : Det ligger mig varmt om hjärtat

Temat den i veckans Fototriss: Det ligger mig varmt om hjärtat, satt som en smäck.

Alla barn ligger mig varmt om hjärtat!

Barn

 

Jag har arbetat med barn i hela mitt vuxna liv och alla barn borde få växa upp under trygga förhållanden, med mat på bordet och rent vatten. Inget barn har bett att få komma till och förutsättningarna är så otroligt olika för att få ett drägligt liv!

 

Barnen som är vår soluppgång – vår  framtid,  borde få lika villkor oavsett var på jorden dom är födda.

Det är mitt bidrag den här gången och det är dessutom en tävling i samarbete med Ving, så det är ett presentkort i första pris och böcker till tvåan och trean! Jag vill gärna åka till Jamaica, som alltid har varit ett drömresmål!

Fler trissar hittar du här 

—————————————————————————————————————————————-

Jag lottar ut 4 familjebiljetter i samarbete med Caravan.se till Kista Mässan 14-17 februari.

Skriv en kommentar att du vill vara med HÄR , så är du med i utlottningen!