Res med mig genom livet

Pengar pengar

Pengar är inte allt sägs det, men det är mycket. Särskilt om man inte har några. Någon gång har det hänt att en kompis kommit i en akut knipa och behövt min hjälp för stunden. Om jag har varit 100% säker på att få tillbaka pengarna har jag sträckt ut en hjälpande hand, men det är ju inte säkert att jag har de slantar som behövs och då blir det värre.

Sitter man i en rejäl knipa mellan två löner  och det inte finns någon annan utväg, kan man ta ett flexibelt lån på http://www.viaconto.se och betala tillbaka när pengarna rullar in på kontot.

Samtidigt så vet jag att pengar och personliga lån kan ställa till det så att de bästa vänner kanske blir ovänner för livet. Gemensamt ägande är ett annat exempel där det kan uppstå svårigheter med vänskapen och vänskap är bland det viktigaste vi  har – den ska man vara rädd om.