Res med mig genom livet

Vad lägger du ut på FB?

Alla (nästan) har ett konto på Facebook har och får kontakt  med vänner, både nya och gamla.

Allt eftersom tiden går, sänker många garden och lägger ut mer och mer personlig information.

Alla spel och många tävlingar bygger på en app där du godkänner att FB får ta del av all information du har på FB. Detta innebär att jag aldrig spelar, tävlar eller godkänner sådana appar. Dessutom lägger jag inte ut adress, telefonnummer till mitt privata jag.

Hackare sitter och gnuggar händerna när dom kommer åt personlig information.

Igår var en ”Sofistikerad” attack riktad mot en av världens största sociala sajter. Den här gången verkar det som en misslyckad attack…

Med andra ord tänk dig för när du är på FB! Nästa gång kanske attacken lyckas fullt ut!

SvD   HD   AB   DN   SR

#Blogg100 / #016