Res med mig genom livet

Ljusare tider väntar!

Konjunkturen är på väg upp och företagen tycker att dom har mer att göra och snart kanske det är läge för att nyanställa. Det gäller att tecknen håller i sig, så att fler kan få jobb och ungdomarna behöver jobb i första hand. Ett ben på arbetsmarknaden kan snart bli två. Många skulle slippa hamna i kriminalitet om det fanns ett jobb att gå till, något vettigt att gör på dagarna!

SvD  HD

Ett litet bevis på uppgången  är väl att VOLVO ökar produktionstakten i fabrikerna. Nya modeller ska ut på marknaden och man ökar från 45 bilar i timmen till 51 i Torslanda och i Gent ökar man från 54 till 57.  Försäljningen är inte på topp, men med ökad takt på tillverkningen bör man väl börja anställa snart! Det finns ju folk sedan SAAB tiden som fortfarande går arbetslösa – anställ dom när/om det blir dags!

Glädjande värre!

HD   SvD

Vi som kör våra bilar lider till stora delar av klumpfot. Nästan hälften av oss kör för fort inom tätbebyggt område, nära skolor och villaområden inte minst! Det kanske är läge att tänka till, vara lätt på foten och ge det ordspråket en ny betydelse!

SR

Det går undan på många fronter nu och det är positivt med att konjunkturen vänder, men sämre att äga en klumpfot!