Res med mig genom livet

Fototriss Tema: Grönt

Denna veckan är det dessutom en tävling med temat grönt!

Nu kära trissvänner är tiden inne för en tävling igen och denna gång har jag nöjet att presentera Castanea Vandrarhem i Stockholm som veckans samarbetspartner. Ett litet och personligt vandrarhem som ligger mitt bland alla vindlande gränder i Gamla Stan och det har både utsetts till ett av de 20 bästa vandrarhemmen i Europa för par av Times UK och som ett topp 10-hostel i världen av Hostelworld.

Ett perfekt ställe att bo på för alla fototokiga, eller hur? Det är bara att gå utanför dörren och börja frossa i alla fantastiska fotomöjligheter som Gamla Stan bjuder på 🙂 Så börja fundera på temat och var sen med i veckans Fototriss och få en chans att vinna!

VINSTEN
Vinnaren av tävlingen vinner ett 2-bäddsrum i 3 nätter på Castanea.
Presentkortet gäller för bokning 130901-140531. Värde 2.350 kronor.
Ev vinstskatt betalas av vinnaren. 

Jag tänker grönt som i grönsaker.

DSC_0698

……………

DSC_0700

…………

DSC_0702

 

Grönt på faten.

Fler trissar i tävlingen hittar du HÄR