Res med mig genom livet

Claes Eriksson prisad!

Claes Eriksson är ett geni!

Om du inte vet vem Claes Eriksson är, kanske du lyser upp om jag förtydligar med Galenskaparna, som jobbar tätt ihop med After Shave.

Jag har sett det mesta dom har gjort sedan starten för snart 31 år sedan. Nu har Claes Eriksson tilldelats  Piratenpriset. Han ska ha alla pris som finns. Om man lyssnar på hans texter inser man snart hur genial han är. Texter som han skrev i början av karriären håller än.

Vi har alla DVD som dom har spelat in och det är högtidsstunder varje gång vi tittar och lyssnar!

Lite av motiveringen till  att han fick priset löd:

”Med försåtlig humor och finurligt allvar punkterar denne estradör alla sorters dryghet, maktmissbruk och byråkratisk enfald, samtidigt som han hyllar modet hos den enskilde medborgaren”, heter det bland annat i motiveringen.

Precis min åsikt!

Skånskan  AB  SR SvD

[embedplusvideo height=”343″ width=”560″ standard=”http://www.youtube.com/v/h8rsMzn9WFQ?fs=1″ vars=”ytid=h8rsMzn9WFQ&width=560&height=343&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=1&chapters=&notes=” id=”ep4323″ /]

Titta och glöm inte att lyssna på texten!