Res med mig genom livet

Kändissvepet

Jag läste en rubrik om en sk kändis och tittade vidare vad som egentligen står om kändisar  just idag.

Dolph Lundgren hemligt förlovad, men nu har han kommit ut och berättat att han faktiskt ska gifta sig. WOW! Så himla intressant för alla.. Verkligen värdelöst vetande. Han är smart den mannen. Han skaffar en privat hemtjänst för kommande tider.  Fästmön är 24 år yngre än Dolph.

Lycka till kan jag ju kosta på mig.

AB

En hårlock som är 50 år gammal och som har suttit på Mick Jaggers huvud såldes för huvudlösa 41  000 kronor på auktion. Jösses, mina naturliga lockar får jag betala för att bli av med. Jaggers lockar inbringade en skön slant som ska gå till välgörande mål. BRA! Jag undrar i alla fall, vad köparen ska göra med den dyra locken!

AB

Camilla Läckberg fortsätter dansa och ska tävla i New York och hoppas att det ska gå vägen där. Självklart tar hon med sig exet och barnen som support. Det var en väldigt viktig information för mig. Jag hade nog inte fixat sommaren annars.

AB

Sist men inte minst Wyclef Jean, vem han nu är, festade på Café Opera i natt! Gratis reklam för Café Opera och alla är nöjda och glada. Tur att man får reda på var han har varit. Är det inte bättre att fansen får reda på var han är nu?

AB

Det är tur för Sverige att Aftonbladet håller alla informerade om vad som händer i kändisvärlden!